Arrangementen voor groepen

Op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld een warme 3-gangen lunch of een walking dinner voor een partij? Brasserie Amare is gevestigd op een A-locatie midden in het centrum van Den Haag met parkeergelegenheid voor de deur en openbaar vervoer en het centraal station in de directe omgeving. Brasserie Amare zit in het Amare theater.

Bij Brasserie Amare kunt u met zowel kleine als grote groepen tot 200 personen, 7 dagen in de week terecht. We bieden voor groepen vanaf 10 personen speciale arrangementen voor een vaste prijs per persoon. Een lunch, borrel en diner kunt u zowel aan tafel of als buffet afnemen. Bekijk de rest van de pagina eens voor alle mogelijkheden. Graag maken we een offerte op maat gebaseerd op uw wensen.

Iedere groepsreservering komt tot stand middels persoonlijk contact, bel voor meer informatie 070 - 3601733,
mail naar info@brasserieamare.nl of kom even langs voor een vrijblijvend gesprek.

 

Lunch

Bij Brasserie Amare bieden we verschillende luncharrangementen aan. 

De driegangen lunch wordt op de middag opgenomen aan tafel en uitgeserveerd. 
  • Amare lunch  € 19,50
Bbq cougettesoep | Belegde luxe broodjes | Broodje rundvlees kroket | Handfruit | Jus d'orange en appelsap | Ook vegetarisch mogelijk
  • Amare lunch buffet € 22,50
Ons lunch buffet serveren we vanaf 25 personen. Voor de inhoud van het buffet kunt u contact opnemen. 

Vanaf 25 personen is het ook mogelijk dat wij onze Amare Lunch als buffet aanbieden om onze service optimaal te houden. Groepen tot 15 personen kunnen ook á la carte bestellen.

 

Borrels

Als er iets is dat vaak bij Amare wordt georganiseerd zijn het borrels, zowel zakelijk als privé. Denk hierbij aan een afscheid, een bruiloft, een jubileum of verjaardag. We kunnen groepen tot 60 personen plaatsen aan de gezellige bar, waar we een gedeelte speciaal voor jullie reserveren. Voor groepen vanaf 200 personen kunnen we het gehele restaurant beschikbaar stellen, zo geniet u geheel prive van alle faciliteiten.

Graag helpen we u telefonisch verder om uw borrel samen vorm te geven. Zo bieden we bijvoorbeeld verschillende drank/borrel arrangementen en hebben we ook een uitgebreide fingerfood kaart.

 

Diner

Speciaal voor groepen vanaf 10 personen heeft Brasserie Amare twee verschillende menu’s samengesteld om zo onze service optimaal te houden. Wilt u gebruik maken van één van deze menu’s? Maak dit dan vooraf kenbaar in een reservering. Het gekozen menu is van toepassing op het hele gezelschap, waarna zij een keuze kunnen maken uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van dat menu.

Uiteraard kan onze keuken rekening houden met speciale dieeten of andere wensen wanneer deze tijdens het maken van de reservering kenbaar zijn gemaakt.

Naast de groepsmenu’s, die geserveerd worden in 3 gangen, bieden we ook de mogelijkheid tot een diner in buffetvorm (vanaf 25 personen) of walking dinner (vanaf 30 personen). Maak het diner compleet met een drankarrangement en je hebt de hele avond nergens omkijken naar. Neem contact op om een reservering te maken voor een groepsdiner. 

 

Buffetten

Bent u met een groep van 25 personen of meer? Denk dan eens aan een buffet bij Brasserie Amare. We bieden 2 verschillende buffetten aan voor een vaste prijs per persoon. Elk buffet bestaat uit koude en warme gerechten, met volop keuze uit vis, vlees en vegetarisch. Naast de standaard buffetten die we het hele jaar door bieden, hebben we ook nog wisselende seizoensbuffetten zoals een wild- of typisch Hollands stamppotbuffet.

Maak het diner helemaal compleet met een drankarrangement en je hebt de hele avond nergens omkijken naar. Meer informatie over de verschillende buffetten en prijzen? Neem dan contact op, we maken graag een offerte op maat aan de hand van uw specifieke wensen. 

 

Walking dinner

Een staande receptie maar de gasten iets meer willen bieden dan fingerfood? Of met een groot gezelschap willen dineren, maar niet aan tafel zodat iedereen elkaar op de avond kan spreken? Dan is een walking dinner misschien wel precies wat u zoekt! Mooie gerechtjes in handig 'bite' formaat die met enige regelmaat aan de gasten worden geserveerd. 

Ons walking dinner arrangement bestaat uit 7 gangen die in een tijdsbestek van 3 uur worden geserveerd.  Maak het diner helemaal compleet met een drankarrangement en je hebt de hele avond nergens omkijken naar..
 

Het walking dinner arrangement is te reserveren vanaf 30 personen, €55 -, per persoon en uit te breiden met een drankenarrangement. Voor de vegetarische gasten serveren wij een aangepast arrangement. Meer Informatie over het arragement, Neem dan contact op, we maken graag een offerte op maat aan de hand van uw specifieke wensen. 

Werken bij Amare